Prima incercare practica de la cursul fotoHome » Din mansarda » Prima incercare practica de la cursul foto

M-am gandit ca daca tot m-am apucat de scris si povestit pe aici, sa ma apuc si de un curs foto, pentru ca povestile sa fie complete. Bine, de prin 2007 ma tot gandeam sa ma apuc de acest curs, dar nici cum nu s-a nimerit, ba aveam un program imposibil de munca, ba nu aveam chef. Eh, anul acesta s-au asezat toate! Programul de munca imi permite, motivatie este iar cursul e la distanta de o cladire de mine.

Unde mai pui ca am si un profesor foarte fain, d-nul Mircea Boran de la Foto Club Arad, care pune mult suflet in orele cu noi, se straduie tot timpul sa ne raspunda la intrebari cat mai pe “limba noastra” si ne face mici surprize care fac mai mult decat 1000 de urari de “Sarbatori fericite”. De exemplu, acum 2 saptamani, inainte de Mos Nicolae, ne astepta pe toti 4 cursantii(ca doar atatia suntem), cu cate o mandarina si ciocolatele, frumos asezate pe locul de la masuta al fiecaruia.

Saptamana trecuta, a venit si momentul mult asteptat. Primele incercari de fotografie de studio pentru noi. Ne-am adus fiecare modele si ne-am straduit fiecare, cat am putut, sa intelegem cum sta treaba cu luminile de studio si cu setarile aparatelor. E greu si cu partea tehnica, dar le fel de complicata e si partea de comunicare cu modelul! Norocul meu a fost ca Sonia si Ari, modelele mele au fost foarte comunicative, deschise si jucause. Nu imi ramane decat sa le multumesc pentru rabdare si sa imi dau silinta ca data viitoare sa fie si mai bine(sper sa mai fie o data viitoare)! 🙂

Dupa selectie si ceva retusuri, cam asta am reusit la prima mea sedinta foto de studio:

Ari, pe numele lui intreg Aristotel, e modelul blanos, pe care in urma cu un an credeam ca il vom pierde. A fost foarte bolnav, deci cu atat mai mult ii multumesc pentru prezenta, mai ales ca stiu ce inseamna pentru el urcatul scarilor. Un calvar! Fata cu ochi mari si frumosi e Sonia. 🙂
error: Copierea sau utilizarea conținutului de pe acest site, fără acordul scris al autoarei sunt strict interzise în conformitate cu Legea Drepturilor de Autor.
Skip to content