Publicitate si conduita pe blog

Pe acest blog exista linkuri de marketing afiliat. Daca faceti click pe aceste linkuri si achizitionati produse sau servicii este strict decizia voastra. In cazul in care achizitionati ceva prin intermediul acestor linkuri, eu incasez un comision platit de magazin care NU se adauga la valoarea comenzii voastre dar care va ajuta la intretinerea acestui blog. Va asigur insa ca programele de afiliere pentru care am optat mi-au castigat increderea prin serviciile sau produsele pe care le ofera.

Uneori veti si gasi si recenzii pentru anumite produse sau servicii precum si sugestii. Intotdeauna voi incerca sa ofer o opinie cat mai obiectiva. Totusi, punctele de vedere si opiniile exprimate pe acest blog sunt strict personale. Orice cerere de produs sau serviciu, statistica, citat sau alta prezentare despre un produs sau serviciu ar trebui sa fie verificate cu producatorul, furnizorul sau partea in cauza .

Pe acest site se gasesc si imagini care nu imi apartin. Imi dau toata straduinta sa citez cat mai corect sursa. In cazul in care iti regasesti imaginea pe acest blog si nu te gasesti mentionat la sursa sau prezenta ei aici te deranjeaza, te rog sa ma contactezi si daca doresti o voi inlatura.

Materialele publicate pe acest blog imi apartin. Nici un material de pe acest blog nu poate fi preluat fara acordul meu si fara mentionarea, in clar, a sursei.

Comentariile sunt acceptate pe blog in limita un limbaj civilizat iar raspunderea pentru continutul lor apartine celui care le face si NU autorului acestui blog, motiv pentru care va sugerez sa va abtineti de la injurii, jigniri, comentarii cu tenta rasista sau discriminatorie. In caz contrar imi rezerv dreptul de a nu accepta publicarea acestor comentarii. Nu sunt acceptate date personale in comentarii – numere de telefon, adrese etc. Aceste comentarii vor fi editate si datele respective sterse inainte de publicare. Nu incercati sa faceti spam, orice linkuri inutile si fara nicio legatura cu tematica acestui blog vor fi sterse. Pentru a evita orice complicatii legate de GDPR, pentru a evita colectarea unor date precum nume, prenume, adresa de email, IP, am inchis sectiunile de comentarii si abonare la newsletter pe acest website. Deasemenea, nu sunt folosite formulare de contact care necesita completarea unor date personale pe acest website. Pentru comunicare, te rog să folosesti optiunile prezentate in pagina de contact.

Pentru orice alte sugestii, colaborari sau critici te rog sa utilizezi formularul de contact sau sa-mi scrii un mesaj pe facebook.

Din mansarda, cu drag,

Ivona

error: Copierea sau utilizarea conținutului de pe acest site, fără acordul scris al autoarei sunt strict interzise în conformitate cu Legea Drepturilor de Autor.
Skip to content