Cititorilor mei, despre schimbarile de pe blogHome » Din mansarda » Cititorilor mei, despre schimbarile de pe blog

Recunosc ca sunt format din mai multe persoane si cea care domina pe moment va ceda in mod inevitabil, locul alteia. Dar care este cea adevarata? Toate sau niciuna? – W. Somerset Maugham

Sa va spun sincer, acest blog a pornit mai mult ca si o sarcina de la locul de munca. Scopul initial a fost sa ma familiarizez cu aspectele tehnice ale platformei wordpress, sa experimentez diverse aspecte SEO.

Perioada in care am lansat acest blog a fost una in care simteam nevoia unei anumite izolari si am gasit multa liniste in gradinarit, motiv pentru care initial blogul s-a ocupat, in mare parte, doar de acest subiect. Dupa cum probabil ati observat, de ceva vreme, am inceput sa abordez si alte subiecte. Nevoia mea de o anumita izolare se mentine, niciodata nu am fost o persoane foarte sociabila, intotdeauna m-am simtit foarte bine cu mine, insa pasiunile mele sunt multiple iar in viata trecem prin anumite etape, experiente care ne influenteaza modul in care ne organizam timpul.

Una dintre aceste experiente a fost Clubul de carte cu ajutorul caruia am reusit sa imi impun o anumita disciplina a programului de lectura. Practic, sunt putine zilele, in care nu citesc cateva pagini. Acesta este unul dintre motivele pentru care, in viitor, voi scrie mai mult despre carti care m-au marcat, mi-au placut sau nu, m-au distrat sau m-au facut sa imi pun intrebari.

Apoi iubesc sa planific calatorii si sa calatoresc. Probabil ca ati observat ca au aparut pe blog mai multe articole despre locurile pe care le-am descoperit. Si inca nu am reusit sa va vorbesc despre toate!

Ceea ce poate multi dintre voi, cei care cititi acest blog – spre surprinderea mea, mai multi decat ma asteptam vreodata – nu stiu, e ca uneori mai si pictez. Eh, la acest capitol inca nu am reusit sa fiu la fel de organizata si sa fac constant exercitii, dar cert e ca pensulele si creioanele ma asteapta pe birou si poate intr-o zi…

Nu in ultimul rand, din pacate, oricat de mult mi-as iubi coltisorul de gradina sau de lectura, nu traiesc chiar in salbaticie. Societatea care ma inconjoara e in schimbare si sunt multe aspecte la care nu pot sa inchid ochii sau care ma intriga si ma provoca sa incerc sa mi le explic. S-ar putea sa apara pe blog si unele opinii in acest sens.

Asta nu inseamna ca nu voi mai scrie si despre plante, gradini sau orice are legatura cu acest minunat domeniu!

Va multumesc tuturor celor care m-ati citit pana acum dar inteleg ca, la fel ca si mine, poate unii dintre voi, doriti sa va degajati de anumite subiecte care nu sunt de interes pentru voi. V-ati abonat la un blog care va promitea articole despre gradinarit, plante, gradinari si care treptat a devenit altceva. Prin urmare, pentru ca timpul este o resursa foarte importanta si pot intelege lipsa de interes pentru alte subiecte care au acum sunt importante pentru mine, m-am gandit ca ar fi corect sa va aduc aminte si de posibilitatea de a va dezabona la newsletter. Cautati orice newsletter mai vechi si in josul paginii gasiti optiunea pentru dezabonare. Fara ranchiuna! 🙂

Cele mai bune ganduri din mansarda,

Ivona
error: Copierea sau utilizarea conținutului de pe acest site, fără acordul scris al autoarei sunt strict interzise în conformitate cu Legea Drepturilor de Autor.
Skip to content